Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Традиционална ифтарска вечер во чест на Рамазан

Во пресрет на големиот муслимански празник Рамазан, на градскиот плоштад во Куманово, по шеснаесетти пат беше приредена традиционална, заедничка ифтарска вечер, во организација на Исламски младински форум – огранок Куманово, во соработка со Општината. На вечерата присуствуваа градоначалникот Максим Димитриевски, кој со пригодни зборови се обрати пред присутните, претседателката и членови на Советот на Општина Куманово и претставници од општинската администрација. Празничните активности и оваа година го носат слоганот: “Рамазан, месец на постигнувања”!

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст