Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Учество на Димитриевски на форумот за развој на политики во Тирана

Градоначалникот на Општина Куманово, Максим Димитриевски, учествуваше на дводневниот форум за развој на политики во Тирана, во организација на Меѓународниот републикански институт – ИРИ.
На форумот со наслов “Карпестиот пат на демократизацијата на Балканот”, главна тема беа предизвиците со кои се соочува регионот.
Учествуваа високи државни претставници од регионот, директорот на ИРИ за Европа, Пол Мекарти, универзитетски професори, политички аналитичари, експерти, истражувачи и претставници на медиуми.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст