Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

XIV меѓународна изложба на уметничка фотографија Фото салон Куманово 2020

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

По повод одбележувањето на Денот на ослободување на Куманово,
11 Ноември денеска пред платото на НУЦК Трајко Прокопиев-
Куманово, беше отворена XIV меѓународна изложба на уметничка
фотографија Фото салон Куманово 2020, традиционално организирана
од страна на Фото кино клуб Козјак-Куманово. Учество зедоа шеесет
држави од светот, а беа изложени дваесет наградени дела. На
настанот присуствуваше Секретарот на општина Куманово,
Александар Гелевски.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст