Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Започна традиционалниот „Беарс мото рок фест” 

На спортскиот аеродром Аџитепе-Куманово започна традиционалниот „Беарс мото рок фест”. Настанот кој ќе трае два дена е во организација на Спортско здружение на мотоциклисти мото клуб „Мечки„ поддржан од општина Куманово. Вечерва свои настап имаа бендовите: Gjon,Penthouse I Atomsko slonishte, а за утре најавени се бендовивите Тhe solution,Igor Dzambazov I Guru Hare i Rock ko fol.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст