Tribunë për promovim të masave nga plani për rritje ekonomike në Kumanovë

Kryetari i Komunës, Maksim Dimitrievski, ishte nikoqir i zëvendës Kryeministrit për investime të huaja z – nja Zorica Apostollova dhe ministër i obliguar për rregullativin e përmirësimit të klimës së biznesit në ndërmarrjet e vendit. Së bashku u takuan me përfaqësues të sektorit të biznesit, me të cilët u bisedua për masat e planit për rritje ekonomike në Kumanovë.

Врати се на врвот
Големина на фонт