Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Посета на претставници од КУД “Истанбул” на Општина Куманово

Секретарот на Општина Куманово, Александар Гелевски  и претседателката на Советот на Општината, Ивана Ѓорѓиевска, денеска беа домаќини на делегација од Истанбул, Турција, предводена од Булент Јалчин Кара, советник на градоначалникот на Истанбул, Екрем Имамоглу и претседателот на КУД “Истанбул”, Илкер Зулам.
Во пријателска атмосфера беше потенцирана досегашната успешна соработка и беа разменети нови идеи и предлози за идни проекти од областа на културата.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст