Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Одбележување на 70 години постоење на Фото-кино клуб „Козјак“

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Секретарот на Општина Куманово присуствуваше на одбележувањето на 70 години постоење на Фото-кино клуб „Козјак“. На настанот кој се одржа во Занатски Дом беше одадена почест на филмскиот работник Лазар Ѓорѓевиќ и беа прикажани филмови во кои тој се јавува како режисер. Ова е само еден од низата настани кои се планирани неделава во рамките на јубилејот.

 

 

 

 

 

 

 

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст