Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СОВЕТ НА РАБОТНА СРЕДБА СО НОВИНАРИТЕ

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Претседателот на Совет на Општина Куманово, Атина Мургашанска
денеска оствари средба со новинарите од нашиот град, по повод
претстојните Новогодишни празници.
На средбата се разговараше за Општина Куманово како единица на
локалната самоуправа, која треба да ги извршува своите
надлежности, за новинарството како професија, предизвиците кои ги
нуди, позитивните и негативните пропратни работи, со кои новинарите
се соочуваат.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст