Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Kryetarja e Këshillit në takim pune me gazetarët

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetarja e Këshillit të Komunës së Kumanovës, Atina Murgashanska, mbajti takim pune me gazetarët e qytetit tonë, me rastin e festave të Vitit të Ri.
Në këtë takim u bisedua për Komunën e Kumanovës si njësi e vetëqeverisjes lokale, që duhet t’i ushtrojë kompetencat e saj, për gazetarinë si profesion, sfidat që i ofron, gjërat pozitive dhe negative, me të cilat ballafaqohen gazetarët.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст