Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Претставен проектот Културолошки Студии во Бизнис на Еразмус

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Градоначалникот Максим Димитриевски денеска присуствуваше и имаше свое обраќање на настанот Multiplier Event кој има за цел одблиску да го претстави проектот Културолошки Студии во Бизнис.

Еразмус програмата Културолошки Студии во Бизнис е формирана како зеднички проект на шест високообразовни институции од Европа, меѓу кои е и Еуро Колеџ – Куманово. Главна цел на проектот е создавање на иновативна програма од областа на економијата и бизнисот во која ќе бидат опфатени новите сознанија за природата на глобалната економија, односно нов пристап кон решавањето на глобалните економски и еколошки кризи со колективен пристап.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст