Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

U prezantua projekti i Erazmus Studime kulturologjike në biznes

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari Maksim Dimitrievski ishte i pranishëm dhe mbajti fjalim në ngjarjen Multiplier Event që ka për qëllim të prezantohet për së afërmi projekti Studime kulturologjike në biznes.

Programi Erazmus Studime kulturologjike në biznes është formuar si projekt i përbashkët i gjashtë institucioneve të arsimit të lartë nga Evropa, në mesin e të cilëve është edhe Euro Kolexh – Kumanovë. Qëllimi kryesor i projektit është krijimi i programit inovativ nga sefera e ekonomisë dhe biznesit, ku do të përfshihen njohuri të reja për natyrën e ekonomisë globale, gjegjësisht qasja e re ndaj zgjidhjes së krizave globale ekonomike dhe ekologjike me qasje kolektive.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст