Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Работна средба за обезбедување на инклузивност и граѓанска вклученост во процесот на урбанистичко планирање

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска во кружната сала на зградата на поранешните општествено-политички организации се одржа првиот работен состанок на членовите на партиципативното тело за обезбедување вклученост и партиципација на граѓаните во постапката на изработка и донесување на урбанистичка документација. Дел од партиципативното тело се членовите на Комисијата за урбанизам при општина Куманово, изработувачи на планска документација, невладини организации, граѓански здруженија, претставници на месни и урбани заедниц, и поединци на доброволна основа.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст