Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Takim pune për sigurim të inkluzivitetit dhe kyçjes së qytetarëve në procesin e planifikimit urban

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Sot, në sallën rrethore të ndërtesës të organizatave të mëhershme shoqëroro-politike u zhvillua takimi i parë i punës së anëtarëve të trupit pjesëmarrës për sigurimin e përfshirjes dhe pjesëmarrjes së qytetarëve në procedurën e përgatitjes dhe miratimit të dokumentacionit urban. Pjesë e trupit pjesëmarrës janë anëtarët e Komisionit për urbanizëm në Komunën e Kumanovës, përgatitësit e dokumentacionit planifikues, organizatat joqeveritare, shoqatat civile, përfaqësuesit e bashkësive lokale dhe urbane, dhe individë mbi baza vullnetare.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст