Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Се одржа турнир во кошарка

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

На игралиштето за баскет кај спортската сала се одржа турнир во кошарка, во организација на кошаркарскиот клуб Куманово. Финалето го отвори Градоначалникот на општина Куманово Димитриевски. На овој спортски настан присуствуваа и Н.Е. Амбасадорот на Босна и Херцеговина, директорот на Агенцијата за млади и спорт на РСМ, како и познати спортисти.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст