Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Одржан меѓународниот саем “Органска трпеза”

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска пред градскиот базен се одржа третиот меѓународен саем на органски и традиционални производи “Органска трпеза”. Настанот е во организација на Здружението за развој на земјоделство и заштита на животна средина преку истражување, едукација и одржување на биодиверзитет “Живот”-Куманово, поддржан од општина Куманово и Швајцарската агенција за развој и соработка преку Програмата за зголемување на пазарната вработливост-“Име”. Градоначалникот на општината Димитриевски имаше свое обраќање на настанот.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст