Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Состанок на Општински штаб за заштита и спасување

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска се одржа состанок на Општинскиот штаб за заштита и
спасување поради актуелната состојба со корона вирусот во
државата. На состанокот присуствуваа претставници од општината,
претставници од институции и јавни претпријатија на локално ниво.
Препораките и заклучоците од состанокот ќе ги соопшти
Градоначалникот на Општина Куманово Димитриевски на прес
конференција во 13..00 часот.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст