Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ЈАВЕН КОНКУРС ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА РЕОНСКИ ПОПИШУВАЧИ И РЕОНСКИ ИНСТРУКТОРИ

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

ПОПИС НА НАСЕЛЕНИЕТО, ДОМАЌИНСТВАТА И СТАНОВИТЕ ВО РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, 2021 ГОДИНА

линк:

Јавен конкурс за ангажирање на реонски попишувачи и реонски инструктори

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст