Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

“Арапски ноќи” – годишен концерт на ТСК Динамик

На сцената на НУЦК Трајко Прокопиев – Куманово, вечерва се одржа традиционалниот годишен концерт на ТСК Динамик – ДС Виртус од Куманово.
Членовите на танцовиот спортски клуб, пред публиката се претставија со креативна интерпретација “Арапски ноќи”.
Културно – уметничкиот настан е реализиран со поддршка на Општина Куманово.

 

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст