Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

“Пикник у Пелинце”

Денеска во Меморијален центар АСНОМ – Пелинце, се одржа третто издание на традиционалниот пикник, во организација на здружението за уметност и култура – “Мјузик конектинг пипл” – Куманово.

Настанот е организиран со поддршка на Општина Куманово и приватниот сектор.
Присутните на пикникот имаа можност да се забавуваат до доцните вечерни часови. Во комлексот беа поставени две одделни сцени со богата музичка програма, беа организирани спортски игри каде настапија учесници од повеќе генерации, детско катче со инструктори за ликовна уметност, камп зона со поставени шатори, зона за одмор, коктел бар, изложбени штандови и сл.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст