Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Да ја сочуваме чиста животната околина

Денеска на локација спроти маркет Туш во нашиот град се спроведе еколошка акција, во организација на ЈП Чистота и зеленило-Куманово. Во оваа масовна акција на чистење учествуваа компанијата Штрабак и ЈП ЖРСМ Инфраструктура – Скопје. Директорот на ЈП Чистота и зеленило Стојчевски и претседателката на Совет на општина Куманово Ѓорѓиевска уште еднаш упатија апел до граѓаните за подигање на свеста за одржување на чиста околина, со цел да создадеме позелено Куманово.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст