Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Отворена 23-тата манифестација “Денови на мед” во Куманово

Денеска на градскиот плоштад беше отворена 23-тата манифестацијаДенови на мед, во организација на Пчеларското здружениеПчелаКуманово. На тридневната манифестација, која има изложбен и продажен карактер, учествуваат 25 производители на мед и пчелини производи од општина Куманово и по еден од Штип и Скопје. Традиционалната манифестација ја отвори градоначалникот на Општината Димитриевски, а присуствуваа и претседателката на Советот Ѓорѓиевска, како и претставници на општинска администрација. На отворањето од името на Здружението беа доделени плакети и благодарници на најуспешните пчелари од градов.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст