Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Делегација од општина Куманово во посета на општина Источно Ново Сараево

Делегација на општина Куманово пестојуваше во дводневна посета на општина Источно Ново Сараево. При посетата која е по повод Ден на општината и Слава Спасовден, беше организиран свечен прием од страна на Градоначалникот Јован Катиќ и Претседателот на Совет Ведран Јовановиќ. И оваа година со богата културна уметничка програма, беше одбележан овој празничен ден за жителите на оваа пријателска општина.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст