Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Дератизација на канализациона мрежа на територија на општина Куманово

Во период од 04.10.2023 до 06.10.2023 година, од 08:00 до 16:00 часот  ќе се изврши дератизација на канализационата мрежа на територија на општина Куманово. При постапката ќе се користи препаратот Дератион парафинато. Во случај третманот да не се изврши во предвидениот период поради неповолните временски услови, истиот ќе биде одложен за наредниот ден. Се предупредуваат граѓаните да не се движат во близина на третираните површини.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст