Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Дневен ред на четириесетта седница на Совет на Општина Куманово

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

На 29 мај 2024 година (среда), во кружна сала на зградата на поранешните општествено – политички организации, со почеток во 10 часот, ќе се одржи четириесетта седница на Совет на Општина Куманово, со следен

Дневен  ред

  1. Тримесечен извештај за финансиско работење на ЈП „Куманово – гас“ – Куманово од 01.2024 – 31.03.2024 година;
  2. Извештај за финансиско работење на ЈП „Куманово – план‘‘ – Куманово за период од 01.01.2024 – 31.03.2024 година;
  3. Годишен извештај за реализација на Програмата за развој на Североисточен плански регион 2021 – 2026, за 2023 година, со Извештај за финансиското работење на Центарот за развој на Североисточен плански регион за 2023 година;
  4. Квартален извештај за извршување на Буџетот на Општина Куманово за I квартал од 2024 година.
Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст