Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

“Фото сaлон 2023” – Меѓународна изложба на уметничка фотографија

Вечерва во Уметничката галерија на град Куманово беше отворена Меѓународната изложба на  уметничка фотографија Фото Салон 2023 – Куманово, во организација на Фото кино клуб “Козјак” од нашиот град, а под покровителство на градоначалник и Совет на Општина Куманово и Министерство за култура на РСМ.

На 17-тото издание на оваа традиционална манифестација беа истакнати 60 фотографии, а учествуваа 115 автори од 10 земји.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст