Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Куманово џез фестивал 2023

Денеска во Занаетчиски дом од 20 часот се одржа Куманово џез фестивал 2023 година, како дел од културни манифестации на Фондација за култура и спорт при Општина Куманово за месец Ноември, 2023 година.
Пред многубројната публика настапија бендовите Ист сајд суисајд и Гоце Мицанов бенд.
Настанот е под покровителство на градоначалникот и Советот на Општина Куманово и Фондација за култура и спорт на Општина Куманово.

 

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст