Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Известување

Почитувани,

Ве информираме дека  јавниот портал на  ГИС-Географски Информациски систем , кој поради технички причини не работеше во изминатиот период, од денеска е во функција. Истиот можете да го користите на официјалнaта страна на општина Куманово kumanovo.gov.mk на следниов ЛИНК .

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст