Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Делегација од Општина Куманово на прием во чест на Денот на Русија

По повод државниот празник на Русија, Амбасадорот на Руската Федерација, Н.Е. Сергеј Александрович Баздникин, со сопругата Елена Баздникина, беа домаќини на свечениот прием во хотел Мериот, Скопје.

Од име на Општина Куманово, честитки по повод Денот на Русија упатија секретарот Александар Гелевски, претседателката на Советот на Општината, Ивана Ѓорѓиевска и раководителот Александар Крстевски.

Пред присутните со поздравен говор се обрати Амбасадорот на Руската Федерација во РС Македонија.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст