Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ МАЛИ ГРАНТОВИ НА ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ ЗА СПРОВЕДУВАЊЕ АКЦИИ ЗА ПРЕВЕНЦИЈА И СПРОТИВСТАВУВАЊЕ НА НАСИЛНИОТ ЕКСТРЕМИЗАМ ВО СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

Повикот можете да го видите на следниот ЛИНК.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст