Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Традиционален празничен фудбалски турнир

Во чест на Ден на градот – 11 Ноември, се одржа турнир во фубдал, во спортската сала на ООУ “Магдалена Антова” –  населба Карпош.
Учествуваа екипи на ветерани ФК “Куманово” и ветерани од населба Карпош. Спортскиот настан го збогатија пинерите од ФК “Биџо” и ФК “Милано”, кои беа вистинска атракција.
Најуспешните поединци и екипи беа наградени со благодарници и признанија (медали и пехари).
Општинскиот сојуз на спортови Куманово, ја поддржа оваа празнична спортска манифестација.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст