Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Јавен повик за доставување на иницијативиза изработка на Урбанистички планови

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

На следниов ЛИНК можете да го превземете Јавниот повик.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст