Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Концерт на класична музика

Љубителите на класичната музичка уметност, имаа можност да присуствуваат на концерт, вечерва во Занаетчиски дом – Куманово.

Настанот беше во организација на ЗКД “ПРО – АРТ” Симфоник, со поддршка на Општината и Фондацијата за култура и спорт Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст