Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Музичка вечер – женски камерен хор “Св. Злата Мегленска”

Традиционална музичка манифестација, со настап на женски камерен хор Св.Злата Мегленска, се одржа вечерва во Занаетчиски дом – Куманово.
На задоволство на публиката беа интерпретирани класични и духовни нумери, во чест на големиот христијански празник Велигден.
На културно – уметничкиот настан присуствуваа претседателката на Советот на Општина Куманово, Ивана Ѓорѓиевска и претставници од општинската администрација.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст