Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Новогодишни подароци за деца без родители и родителска грижа

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Традиционалното новогодишно дружење во Општина Куманово, со Дедо Мраз и децата штитеници на Центарот за социјална работа – Куманово, помина во весела атмосфера.
Претседателката на Советот на Општината, Ивана Ѓорѓиевска, заедно со Дедо Мраз им подели новогодишни пакетчиња на децата без родители и родителска грижа, кои се сместени во згрижувачки семејства.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст