Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ООУ “Карпош”– с.Умин Дол го прослави патрониот празник

Со пригодна културно – уметничка програма, ученици и  наставници од ООУ Карпош – с.Умин Дол, го одбележаа 95 годишното постоење на училиштето.
На јубилејната манифестација, која се одржа денеска во салата на УОМО “Панче Пешев” – Куманово, присуствуваа претставници од Секторот за образование при Општина Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст