Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

“Со љубов пееме за тебе” – пригодно одбележан јубилеј на ООУ “Крсте Мисирков” – Куманово

Свечена седница по повод 75 годишното постоење на училиштето, денеска се одржа во Занаетчиски дом – Куманово.
На настанот присустуваше претседателката на Советот на Општина Куманово, Ивана Ѓорѓиевска и раководителот на Сектор за образование, Александар Јовановиќ.
Со културно – уметничка програма, беа одбележани 20 години успешна соработка со француската Амбасада.
Празничните активности на учениците и наставниците од ООУ Крсте Мисирков – Куманово, беа одржани под мотото – “Со љубов пееме за тебе”!

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст