Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Пријава за вработување по јавен оглас бр.02/2023

Пријава за вработување по јавен оглас бр.02/2023 за вработување на неопределено работно време на овластено службено лице од областа на безбедноста, Командир на Одделение и Пожарникар спасител-возач на специјално возило во Територијалната Противпожарна единица Куманово при Општина Куманово .

Пријавата може да ја превземете ТУКА

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст