Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

U mbajt panairi ndërkombëtar “Tryeza organike”

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Sot para pishinës së qytetit u mbajt panairi i tretë ndërkombëtar i produkteve organike dhe tradicionale “tryeza organike”. Ngjarja është organizuar nga Shoqata për Zhvillimin e Bujqësisë dhe Mbrojtjes së Mjedisit përmes hulumtimit, edukimit dhe mirëmbajtjes së biodiversitetit “Jeta” -Kumanovë, mbështetur nga Komuna e Kumanovës dhe Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim përmes Programit për Rritjen e Tregut të Punësimit – “Emri”.
Në këtë ngjarje, mbajti fjalim Kryetari i komunës, Dimitrievski.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст