Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Советнички прашања на дневен ред на дваесет и седмата седница на Советот на Општина Куманово

Седницата ќе се одржи на 06 јули 2023 година (четврток), во кружната сала на зградата на поранешните општествено – политички организации, со почеток во 10:00 часот.

               Дневен ред

 

  1. Советнички прашања.

 

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст