Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Учесници на Денс фест 2024 Куманово на прием кај градоначалникот Димитриевски

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Во пригодна атмосфера, денеска градоначалникот на Општина Куманово, оствари средба со учесници и организатори на културната манифестација Денс фест 2024 Куманово.

Гостите од танцовиот клуб “Feel”- Вараждин, збратимена општина од Хрватска, на градоначалникот Максим Димитриевски, му пренесоа посебен поздрав од нивниот градоначалник, во име на пријателската соработка.
Кумановското Денс студио МАК, како достоен репрезент на модерниот балет, е познато по бројните учества и признанија на Меѓународниот фестивал со натпреварувачки карактер – Feel dance competition во Вараждин и организатор на манифестацијата во Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст