Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ВКЛУЧИ СЕ ВО КРЕИРАЊЕ НА БУЏЕТОТ НА ОПШТИНА КУМАНОВО ЗА 2024 ГОДИНА

Пополнете го онлајн анкетниот прашалник и вклучете се во креирање на буџетот на Општина Куманово за 2024 година. Со вашите предлози и идеи ќе придонесете за креирање на буџет, кој ќе ги рефлектира потребите на граѓаните. ЛИНК

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст