Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

74 Vjetori i vdekjes së Kristijan Karposhit

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Sot është shënuar 74 Vjetori i rënies së heroit popullor Kristijan Todorovski Kaprosh. Me këtë rast, para shtatores në Shtëpinë e tij muzej, kurora lulesh të freskëta vunë Shoqata e Veteranëve të Luftës nga LNÇ, Kryetari i Komunës së Kumanovës Maksim Dimitrievski, Kryetari i Këshillit të Komunës së Kumanovës Atina Murgashanska, përfaqësues të Këshillit, ARM, Muzeu – Kumanovë, shoqata dhe qytetarë.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст