Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Aksion për mbjelljen e fidanëve nëpër qytet

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Komuna e Kumanovës në bashkëpunim me NP “Pastrimi dhe gjelbërimi” sot ka ndërmarrë aksion për mbjelljen e fidanëve nëpër qytet. Kjo është një nga masat, që komuna i ndërmerr kundër ndotjes së ajrit. Në këtë aksion janë mbjellur fidanë të ri në qendrën e qytetit, në Bulevardin “Revolucioni i Tetorit”, lokaliteti Ujësjellësi dhe rruga “B. B. Gucman”. Градоначалникот Максим Димитриевски апелира до сите граѓани да ги сочуваат овие зелени површини за поубаво и почисто Куманово.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст