Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Aktivitetet e Kopshtit “Angell Shajçe” për ditën e parë të Vjeshtës

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari Maksim Dimitrievski ishte i pranishëm në shënimin e ditës së parë të Vjeshtës – 33 Shtatorit në Pelincë. Kjo ngjarje kishte për qëllim që të vegjëlve të kopshtit “Angell Shajçe”, t’u mundësojë që përmes lojës dhe programit kulturo – artistik ta shënojnë ardhjen e vjeshtës dhe ta kalojnë ditën në natyrë.
Kjo ngjarje u organizua nga Shoqata e Qytetarëve “Starter Projekt” në bashkëpunim me Komunën e Kumanovsës dhe Fondacionin për Kulturë dhe Sport, në vigjilie të vitit 2019, kur do të shënohet 500 Vjetori i ekzistimit të Kumanovës.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст