Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Дератизација на  територија на општина Куманово

Во период од 26.06.2023 до 28.06.2023, (од 08:00 до 16:00 часот)  ќе се изврши дератизација на канализационата мрежа на територија на општина Куманово. При постапката ќе се користи препарат дератион парафинато. Во случај третманот да не се изврши во предвидениот период, поради неповолните временски услови, истиот ќе биде одложено за наредниот ден. Се предупредуваат граѓаните да не се движат во близина на тртираните површини.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст