Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Disa nxënës nga Bernavil – Francë vizitojnë Komunën e Kumanovës

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Nxënësit e shkollëf fillore “Bois L’eau“ sot e vizituan Komunën e Kumanovës, ku u takuan me Kryetarin e Komunës Maksim Dimitrievski, dhe i prezantuan aktivitetet e deritanishme nga bashkëpunimi me SHFK “Magdalena Antova”. Të dy shkollat kishin bashkëpunim në lëmin e gjuhës frenge, këmbim përvojash dhe metodash në mësim, që nga viti 2013. Nga ky bashkëpunim është inicuar projekti: “Bashkëpunimi gjuhësor dhe kulturor, me projekte dhe këmbim të nxënësve në mes të shkollave fillore”.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст