Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Është shënuar 74 Vjetori i formimit të Brigadës së Tretë Sulmuese në Maqedoni

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Sot, në f. Zheglanë, është shënuar 74 Vjetori i formimit të Brigadës së Tretë Sulmuese në Maqedoni. Nga vendi ku u formua Brigada, fjalim mbajti Radovan Iliqi nga Lidhja e veteranëve të LNÇ dhe Zora Jovanovska. NË këtë ngjarje morën pjesë dhe vunë lule të freskëta delegacionet nga Lidhja e veteranëve të LNÇ, Kryetari i Komunës Maksim Dimitrievski dhe përfaqësues të Këshillit të Komunës së Kumanovës, përfaqësues të ARM – së, pjesëmarrës në LNÇ dhe qytetarë.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст