Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Fëmija i parë në Kumanovë është mashkull

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari i Komunës Maksim Dimitrievski sot e vizitoi Repartin e Gjinekologjisë në Spitalin e Qytetit, me ç’rast fëmijës së parë dhe nënës u dha dhuratë

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст