Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Filloi procedura e adaptimit të kulmit dhe pajisjeve të brendshme të SHFK “Braqa Milladinovci” dhe SHFK “Kërste Misirkov”

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Komuna e Kumanovës ka shpallur procedurën tenderuese për adaptim të kulmit dhe pajisjeve të brendshme të SHFK “Braqa Milladinovci” dhe SHFK “Kërste Misirkov” Kumanovë.
Në këtë LINK  mund ta gjeni shpalljen për prokurim publik.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст