Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Filloi zbatimi i programit “Zotësi për adoleshentët”

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në organizim të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës dhe Zyrës së Kombeve të Bashkuara për Luftë kundër Krimit dhe Drogëa, në bashkëpunim me Komunën e Kumanovës – Sektorin e arsimit, u mbajt takimi i parë për fillimin e zbatimit të programit “Zotësi për adoleshentët”.

Programi synon të rrisë nivelin e njohurive për parandalimin e dhunës, konflikteve mbrenda gjeneratave, abuzimet me alkoolin, drogat dhe substancat psikotrope, dhe për të zhvilluar inteligjencën sociale dhe emocionale të adoleshentëve duke përfshirë mësues, profesorë, ekipe profesionale shkollore dhe prindër.

 

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст